O KOMPANIJI

RUSPLAMEN d.o.o. Aranđelovac oficijalni zastupnik za ceo Balkan za TMF i TeplodarTMF

Živimo u snežnoj, hladnoj Sibiriji i sasvim je prirodno što naizgled konzervativnu i jednostavnu stvar kao peć tretiramo sa posebnom pažnjom i brigom, pokušavajući da je poboljšamo na svaki mogući način.

Veliki tim inovatora podržan od najvažnijih industrija kao što su proizvodnja aviona, izgradnja alatnih mašina, metalurgija, izrada instrumenta i energetika, očekuje Vaše poverenje i priznanje.

Živimo i radimo u Sibiru koji se smatra najhladnijim naseljenim regionom sveta. Peći TMF se proizvode u glavnom gradu Siberije - Novosibirsk. Novosibirsk je svetski poznati kulturni, obrazovni, naučni i industrijski centar.

TMF proizvodi saune i peći za zagrejavanje, kotlovi, otvorene peći, dimnjaci i dodatne komponente za ugradnju. Najpoznatiji je zaštitni znak za grejanje i parnih kupatila na teritoriji Rusije. Nosilac je nacionalne nagrade "Narodni brend" u nominaciji "Grejni uređaji za dom" za 2014 godinu. Nagrada se dodeljuje od 1998. godine i smatra se najznačajnijom nagradom u oblasti brendiranja na ruskom tržištu.

Teplodar

Teplodar razvija i proizvodi peći od 1997. godine. Kreativan pristup u svim fazama proizvodnog procesa, pažljiv izbor dobavljača i pažnja na potrebe kupca - to su osnovni principi rada kompanije.

Naši principi:
  • Da znate, predvidite i zadovoljavate potrebe tržišta.
  • Osigurate visoke standarde kvaliteta proizvoda.
  • I da na svoj način, stvarate inovativna rešenja.

Danas u asortimanu fabrike postoji dvadesetak osnovnih modela i više od 100 modifikacija. Različitog dizajna i kapaciteta, proizvodi kompanije "Teplodar" su pouzdani, ekonomični i izdržljivi.

Odnos cena i performansi Teplodar-a čini ga popularnim na ruskom tržištu, kao i u Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu i Kirgistanu.

Brzi razvoj kompanije nastavlja se neprekidno. Tehnološki park se stalno ažurira najsavremenijim uzorcima opreme. Oni šire sopstvene proizvodne kapacitete.

Razvijaju se i implementiraju nove tehnologije i dizajn, industrijski dizajn i izgled peći se poboljšavaju.