Sauna Kaskad 12Garancija:

5 Godina!!!

Redovna cena za odloženo plaćanje:

32.800,00

RSD


Akcijska cena za gotovinsko plaćanje:

29.750,00

RSDIsporuka:

3000 RSD.


Karakteristike i prednosti

Kamenka peć daje puno toplote od mekanih zagrejanih kamenja, koji u kombinaciji sa bočnim površinama stvara potpuno iznenađujuću mikroklimu u ruskom parnom kupatilu.Peć za kupatilo sa malom terasom sa udobnim prostorom za odmor. Pored ovog visokog kvaliteta par malih peći vam omogućava da se vidi kako panoramski gori drvo kroz dimnjak vrata. Ideja o stvaranju peći za kupatilo "Kaskad" pronađena je u prirodi - kamenje u sauni peći је složeno u kaskade duž najtoplijih elemenata peći, zbog ovog načina postavljanja paru je neverovatno lako napraviti! Grejac sa velikom površinom je vrlo pogodan za upotrebu čak i u malim parnim prostorijama. Osim toga, ovaj grejač daje puno meke toplote od kamenja, koji u kombinaciji sa bočnim grejnim površinama stvara apsolutno neverovatnu mikroklimu u parnoj sobi. • Ugrađeni generator pare, koji se nalazi duž zadnjeg zida peći, omogućava Vam da dobijete odličanu paru, praktično od trenutka potapanja. • Bočni zidovi peći su izrađeni od 4 mm debelog strukturnog čelika, što osigurava maksimalnu rigidnost konstrukcije. • Izlaz dimnjaka na prednji zid peći omogućava lak pristup peći čak i kada je dimnjak instaliran na izlazu iz dimnjaka.

Specifikacije:# Karakteristike Vrednost
1 Model Kaskad 12
2 Dimenzije (VxŠxD), mm 855x380x705
3 Zapremina, m3 do 6-12
4 Težina, kg 51
5 Težina kamenja, kg 25
6 Vrsta grejača za saunu Otvoren
7 Prečnik dimnjaka, mm 115

Izdvajamo iz ponude:

Burginka 16 TU

Nova peć za saunu i kupatilo Bugrinka će se dopasti istinskim poznavaocima ruskog kupatila, jer je velika masa kamenja ugrađena u peć uključena u stvaranje mikroklime.

26.621,00

RSD

Jrengoi Carbon

Dizajn peći je posebno prilagođen za grejanje prirodnim gasom.

32.130,00

RSD

Laguna 12 TK

„Laguna“ - peć sa zatvorenim grejačem i sigurnim otvorom pare, sa čvrstim zidovima ložišta izrađenih od visokokvalitetnog konstrukcijskog čelika (do 5 mm).

35.685,00

RSD

Kaskad 18 LP

Kamenka peć daje puno toplote od mekanih zagrejanih kamenja, koji u kombinaciji sa bočnim površinama stvara potpuno iznenađujuću mikroklimu u ruskom parnom kupatilu.

43.660,00

RSD